Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.08. 2019
Dnes má svátek Bernard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tajemství pravého valašského frgálu?

Tajemství pravého valašského frgálu?
18. 10. 2018 Škola vaření
Makový frgál od Anny Šauerové z Karolinky zvítězil v soutěži o nejlepší valašský frgál, která se konala v neděli 7. října 2018 na závěr Karlovského gastrofestivalu ve valašských Velkých Karlovicích …více»

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší
11. 10. 2018 Škola vaření
Kolikrát denně jíte? Jen třikrát je málo. Svačinky nejsou už jen výsadou školních lavic, sníst něco malého mezi snídaní, obědem a večeří by se měli naučit i dospělí. Dětem pomůže něco drobného  …více»

Dýně, podzimní královna kuchyně

Dýně, podzimní královna kuchyně
18. 09. 2018 Škola vaření
Dýně si již získaly pevné místo v českých kuchyní. S oblibou je používáme zejména do polévek a na podzim z nich vytváříme dekorace. V obchodech se obvykle začnou objevovat na přelomu léta a podzimu,  …více»

Česko jako maková velmoc

Česko jako maková velmoc
6. 09. 2018 Škola vaření
Módní superpotraviny jako chia, chlorellu nebo quinou vám představovat nejspíš nemusíme. Možná vás ale překvapí, že i v České republice najdete mnoho superpotravin, které ty světové v mnoha ohledech  …více»

Falšování burčáku – na co si dát pozor

Falšování burčáku – na co si dát pozor
23. 08. 2018 Škola vaření
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Pančování burčáku je jedním z nejčastějších …více»
 

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina
17. 08. 2018 Škola vaření
Letní měsíce nabité nejrůznějšími aktivitami, a především krásným počasím, si žádají vydatnou a dlouhou snídani na balkóně či na terase. Teplé kaše rovnou z plotny ale v tomhle horku nikoho neoslní.  …více»

Chřestová poezie na talíři

Chřestová poezie na talíři
30. 06. 2018 Škola vaření
Chřest lze označit za jednu ze superpotravin. My vám dáme deset důvodů, proč je dobré chřest jíst. Pokud vás nepřesvědčí, tak vám možná chuťové pohárky poškádlí alespoň tři níže uvedené recepty.  …více»

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril
26. 06. 2018 Škola vaření
Víme, jak je důležitá příprava. Víme, jaké si pořídit maso. Víme, jak ho naložit a jaké existují marinády. Ale víme, podle čeho si vybrat gril a jak ho před samotným „grilovacím obřadem“ připravit?  …více»

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví
15. 06. 2018 Škola vaření
Obliba chřestu v Česku rok od roku roste. Je už pak jedno jestli se jedná o chřest zelený nebo bílý. Stává se zkrátka nedílnou součástí našich receptů. Vedle jedinečné chutě má chřest i řadu  …více»

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?
5. 06. 2018 Škola vaření
Díky populárním farmářským trhům se v posledních letech stal hitem chléb kvasový. Přitom už v 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad se peklo dvanáct druhů chleba. V České republice přitom máme dnes  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !