Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jak na dobrý kuřecí vývar

Jak na dobrý kuřecí vývar
15. 02. 2018 Škola vaření
Máte rádi domácí poctivou kuřecí polévku a chtěli byste, aby chutnala stejně tak dobře, jako ta od babičky? Zde naleznete několik tipů od mistrů kuchařů, díky kterým si na této české klasice pochutná  …více»

Jak vybrat kuřecí maso?

Jak vybrat kuřecí maso?
10. 02. 2018 Škola vaření
Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou energetickou hodnotu a velké oblibě se těší i díky  …více»

10 věcí, které potřebujete vědět o mouce

10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
7. 02. 2018 Škola vaření
Když se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti s moukou a obsahem lepku? Které mlýnské výrobky jsou pro nás  …více»

Zabijačka jako společenská událost

Zabijačka jako společenská událost
2. 02. 2018 Škola vaření
Tradičním svátkem na každé vesnici byla v minulosti tzv. zabijačka. V dobách bez lednic a mrazáků se dělaly zabijačky v chladnějších měsících roku a tato tradice se zachovala až dodnes. Krásně  …více»

5 tipů, jak si užít kouzelný zázvor

5 tipů, jak si užít kouzelný zázvor
8. 01. 2018 Škola vaření
Superpotravina, nezbytná součást exotické a domácí kuchyně i epesní mls. To vše je zázvor, který by nikdy neměl chybět ve vaší kuchyni. Nechte se inspirovat, a užijte si ho ve známých i méně známých  …více»
 

Víte, jak pít správně víno?

Víte, jak pít správně víno?
22. 12. 2017 Škola vaření
S koncem léta a začátkem podzimu, přichází období vinobraní. Což je skvělá zpráva pro všechny milovníky vína! Abychom si chuť vína mohli správně vychutnat, je třeba dodržet několik jednoduchých zásad. …více»

Sýry a vína – jak je nejlépe snoubit?

Sýry a vína – jak je nejlépe snoubit?
8. 12. 2017 Škola vaření
Všichni se jistě shodneme, že sýry a vína patří k sobě. Mají totiž společný přírodní charakter. Vzájemně se skvěle doplňují. Jaké jsou ovšem zásady pro jejich párování, abyste z jejich chuti vytěžili  …více»

Mýty a fakta o skladování sýrů

Mýty a fakta o skladování sýrů
16. 11. 2017 Škola vaření
Sýr je živá potravina. Po celou dobu přípravy i cesty na váš stůl zraje a pracuje. Zaslouží si tedy zvláštní zacházení. Když se o něj budete správně starat, odmění vás vynikající chutí. Jak ale na to? …více»

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo
7. 11. 2017 Škola vaření
Ze všeho nejdřív bych rád uvedl, jak velice jsem poctěn, že mohu konečně promluvit. Víte, oni lidé jsou si sami sebou tak jistí, že mají občas sklony k přezíravosti. A co si myslí pekáč je vlastně  …více»

Rýže basmati, královna vůní!

Rýže basmati, královna vůní!
31. 10. 2017 Škola vaření
Rýži rozlišujeme dle zemí původu. Některé rýže se pěstují v Evropě, jiné v Asii. Asijská je charakteristická výraznější vůní i chutí. Druhově se od sebe rýže také liší, nejen kvalitou, ale také  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !