Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.06. 2020
Dnes má svátek Dobroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Není kráva jako kráva. Která je na mléko a která na maso?

Není kráva jako kráva. Která je na mléko a která na maso?
14. 07. 2019 Škola vaření
Vyznat se podrobněji v jednotlivých plemenech krav náleží většinou jen opravdovým odborníkům. Chcete se i vy trochu poučit a zjistit, která kráva z farmy je na mléko, a za jakým plemenem zajet na  …více»

Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k ledu

Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k ledu
2. 07. 2019 Škola vaření
Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babi …více»

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny

Školou vaření v Bistrotéce už prošlo 300 lidí, chystají se nové termíny
25. 06. 2019 Škola vaření
Již 300 amatérských kuchařek a kuchařů prošlo za první tři měsíce Školou vaření zlínské Bistrotéky Valachy. Ta rozjela kurzy na různá témata pod vedením vlastních i hostujících kuchařů v březnu  …více»

Grilovací sezona bude letos ve znamení ryb

Grilovací sezona bude letos ve znamení ryb
18. 06. 2019 Škola vaření
Konečně! Počasí se umoudřilo a grilovací sezona může naplno propuknout. Všude přítomná vůně pečeného masa, pivo či víno a skvělá atmosféra – koho by to nezlákalo a kdo by se netěšil? Chcete-li letos z …více»

Sedmero zajímavostí o ledovém čaji

Sedmero zajímavostí o ledovém čaji
12. 06. 2019 Škola vaření
Ledové čaje nejrůznějších příchutí se v posledních letech těší stále větší oblibě po celém světě. Patříte také mezi hrdé fanoušky tohoto jedinečného osvěžení s neodolatelnou chutí? Potom je právě teď …více»
 

Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete

Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete
28. 05. 2019 Škola vaření
Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny? Obsahuje totiž až 8 % přírodního cukru, a ačkoliv se může zdát, že právě proto by měla být oblíbená, ne vždy tomu tak bylo. Z kuchyní  …více»

Využijte medvědí česnek v kuchyni! Uvařte si polévku nebo vyrobte pesto

Využijte medvědí česnek v kuchyni! Uvařte si polévku nebo vyrobte pesto
16. 04. 2019 Škola vaření
Období medvědího česneku je opět tu! Využijte jarních týdnů, kdy je možné tuto bylinu s pozitivními účinky na organismus volně nacházet a sbírat v lese, a vylepšete si svůj jídelníček. Zde jsou dva  …více»

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky
8. 04. 2019 Škola vaření
Recepty na tradiční moučníky patří k rodinnému zlatu. Pokud se vám doma návod, jak upéct toho nejchutnějšího velikonočního beránka, nedochoval, vyzkoušejte recept od Pavly Stoklasové, profesionální  …více»

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů
6. 04. 2019 Škola vaření
K nejtypičtějším specialitám valašské kuchyně patří kromě slivovice a kyselice také frgál. Pro všechny, kteří se chtějí naučit vyrábět tento tradiční valašský koláč, pořádá kurzy pečení Resort Valachy …více»

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření
21. 02. 2019 Škola vaření
Milovníci vaření se budou moci ve Zlíně již brzy zdokonalit v kulinářském umění. Nová zlínská Bistrotéka Valachy rozšiřuje aktivity o pravidelné kuchařské kurzy pro veřejnost. První se uskuteční už …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !