Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sojový moučník

fotka Sojový moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sojový moučník:

2 skleničky hladké nebo hrubé mouky  | 2 skleničky sojové mouka opačné  | 2 skleničky cukru  | 2 skleničky mléka  | 2 vejce  | 1,5 prášku do pečiva  | 140 g 100% tuku  | 160 g tuku (máslo)  | 160 g cukru moučka  | 4 lžíce kakaa  | 4 lžíce mléka  | 4 lžíce solamylu

Postup přípravy receptu Sojový moučník:

Obě mouky, cukr, mléko, vejce, prášek do pečiva a 100% tuk rozpuštěný smícháme a nalijeme do vamazaného pekáče. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 až 40 minut.
Na zchladlý moučník dáme krém z tuku, cukru, kakaa, mléka a solamylu. Máslo na krém nerozpouštíme, ale utřeme s cukrem.


Fotky receptu Sojový moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sojový moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !