Použité suroviny receptu Špagety s tuňákem a koprovou omáčkou s kapary:
250 g špaget
| 1 konzerva tuňáka v oleji /kousky/
| scherry rajčátka
| bazalka
| omáčka
| 100 ml majonézy
| 200 ml zakys. smetany
| 1 lžíce kaparů
| po 1 lžičce kopru a citr. šťávy
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Špagety s tuňákem a koprovou omáčkou s kapary:
Špagety uvaříme podle návodu. Scedíme a necháme okapat.
Kousky tuňáka necháme okapat a olej uchováme. Okapané kapary jemně usekáme. Kopr pokrájíme najemno. Místo kopru můžeme podle obliby použít i jiné bylinky.
Smetanu promícháme s majonézou, koprem, kapary a citronovou šťávou. Podle chuti osolíme a opepříme.
Špagety slijeme, vrátíme do hrnce a omastíme olejem z tuňáka. Potom je přelijeme omáčkou, vmícháme kousky tuňáka a vše krátce prohřejeme. Zdobíme rajčátkem a lístkem bazalky.
Fotky receptu Špagety s tuňákem a koprovou omáčkou s kapary:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!