Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Španělské želé s pomeranči

fotka Španělské želé s pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Španělské želé s pomeranči:

400 ml aromatického červeného vína  | 3 lžíce pískového cukru  | 3 hřebíčky  | 1 kousek skořice  | 1 badyán  | 6 plátků bílé želatiny  | 2 velké pomeranče  |  smetana ke šlehání  |  čerstvá máta nebo meduňka

Postup přípravy receptu Španělské želé s pomeranči:

Víno, cukr a koření svaříme asi 10 minut těsně pod bodem varu. Želatinu namočíme do studené vody a necháme změknout. Víno přecedíme a vymačkanou želatinu v něm rozpustíme. Vše necháme chladnout.
Pomeranče důkladně oloupeme a vykrájíme pouze čistou dužinu bez blanek. Nakrájíme na kousky a rozdělíme do menších misek, nejlépe mělkých skleniček na sekt. To vypadá slavnostně. Když víno začne želírovat, nalijeme jej na pomeranče a dáme do lednice vychladit, nejméně na hodinu. Klidně do druhého dne.
Po ztuhnutí zdobíme ušlehanou smetanou a snítkou čerstvé máty nebo meduňky.


Fotky receptu Španělské želé s pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Španělské želé s pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !