Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Nový seriál Slunečná míří k divákůmNový seriál Slunečná míří k divákům Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2020
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štrúdl s pohankovou náplní

fotka Štrúdl s pohankovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Štrúdl s pohankovou náplní :

1 ks listové těsto  | 200 g pohanky  | 250 g tvarohu  | 1 ks nastrouhané jablko  |  cukr  |  olej  | trochu skořice  | 1 ks vanilkový cukr  | 1 ks vejce

Postup přípravy receptu Štrúdl s pohankovou náplní :

Těsto rozválíme na tenký plát. Tvaroh utřeme s bílkem, přidáme cukr, skořici a natřeme na plát těsta. Posypeme suchou pohankovou lámankou, rovnoměrně přidáme ovoce, posypeme vanilkovým cukrem, skořicí, pokapeme olejem, opatrně stočíme a konce zatlačíme. Položíme na suchý plech, potřeme žloutkem a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.


Fotky receptu Štrúdl s pohankovou náplní :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štrúdl s pohankovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !