Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Studentský chlebíček

fotka Studentský chlebíček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Studentský chlebíček:

125 g másla  | 50 g medu  | 50 g cukru moučky  | 20 g kakaa  | 1 lžičku vanilkového cukru  | 60 g kandovaného ovoce  | 50 g vlašských ořechů vyloupaných  | asi 70 malých piškotů  | 1 čokoládovou polevu

Postup přípravy receptu Studentský chlebíček:

Máslo s medem, cukrem a kakaem utřeme, přidáme vanilkový cukr, krájené kandované ovoce, nahrubo umleté ořechy a válečkem rozdrcené piškoty. Velkou formu na Biskupský chlebíček vyložíme alobalem, naplníme ho touto hmotou a necháme asi dva dny v chladnu ztuhnout a rozležet. Pak vyklopíme, přelijeme čokoládovou polevou a necháme ji zatuhnout. Pak už můžeme krájet a můžeme si pochutnat.


Fotky receptu Studentský chlebíček:

Studentský chlebíček
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Studentský chlebíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !