Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sušený ananas

fotka Sušený ananas
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Sušený ananas:

1 ananas  | 250 g cukru  | 1/4 l vody

Postup přípravy receptu Sušený ananas:

Oloupeme ananas a napříč ho rozkrojíme na opravdu tenké plátky. Vodu nalijeme do hrnce a přidáme cukr a při mírném zahřívání ho necháme rozpustit. Plátky ananasu namočíme do "cukrového sirupu". Poté se musí nechat okapat a rozložit na pečící plech, který je pokryt pergamenovým papírem. Plátky by se neměly překrývat. Zapneme troubu na 90°C a plech s ananasem v ní necháme 3 hodiny.
Rada: sušený ananas použijeme na ozdobu: dezertů, zákusků, sladkých ale i slaných jídel. Ale samosebou ho můžete "slupnout" kdy vás popadne chut.
Přeji dobrou chuť!!!!


Fotky receptu Sušený ananas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sušený ananas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !