Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestkové čatní s rajčaty

fotka Švestkové čatní s rajčaty
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Švestkové čatní s rajčaty:

250 g švestek  | 100 g cibule  | 1 kg nezralých rajčat  | 100 g jablek  | ½ lžičky mleté skořice  | 1 lžičku soli  | 150 g cukru  | 1,5 dcl octa  | ½ lžičky mletého hřebíčku  | ½ lžičky mletého zázvoru  | ½ lžičky mletého pepře

Postup přípravy receptu Švestkové čatní s rajčaty:

Švestky opereme a vypeckujeme, cibuli, rajčata a jablka bez jádřinců oloupeme a vše pokrájíme na malé kousky. V hrnci dusíme za občasného míchání cca 30 minut, pak přidáme cukr, ocet, koření a sůl a vaříme dál, až směs zhoustne. Ještě horkou ji naplníme do sklenic, uzavřeme a obrátíme dnem vzhůru. Necháme vychladnout. Pokud chcete, aby čatní bylo trvanlivější, můžeme ještě sterilovat 20 minut při 85 °C.


Fotky receptu Švestkové čatní s rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestkové čatní s rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !