Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí plátky s cherry rajčaty

fotka Telecí plátky s cherry rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Telecí plátky s cherry rajčaty:

800 g telecího masa  | 0,5 kg cherry rajčátek  | 1 jarní cibulka  | 10 nových brambor  |  pepř, šalvěj

Postup přípravy receptu Telecí plátky s cherry rajčaty:

Nové brambory zakápněte olivovým olejem, přidejte pepř, sůl a jednotlivě zabalte do alobalu. Vložte na jemně rozpálený gril a každých dvacet minut je obracejte po dobu jedné hodiny. Během grilování brambor si připravte telecí plátky, na které poklaďte prosciutto a lístky šalvěje. Jarní cibulky rozpulte a pokapte je olivovým olejem. Připravené řezy z cibulek a cherry rajčátka vložte na gril společně s masem, které grilujte do té doby, než bude prosciutto křupavé. Podávejte spolu s pečenými bramborami.


Fotky receptu Telecí plátky s cherry rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí plátky s cherry rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles