Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.07. 2019
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Třešňový závin z listového těsta

fotka Třešňový závin z listového těsta
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Třešňový závin z listového těsta :

1 balení listového těsta  |  třešně (nejlépe čerstvé)  | 1/2 šálku máku  | 3/4 šálku moučkového cukru  | 1/2 lžičky mleté skořice  | 2 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy receptu Třešňový závin z listového těsta :

Těsto vyválíme na pomoučeném vále na tloušťku asi 3 mm, posypeme mletým mákem, omytými třešněmi bez pecek, cukrem, skořicí, pokapeme rozpuštěným máslem, kraje zahneme na náplň a svineme. Závin přeneseme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct. Pečeme v troubě při 180 °C dozlatova. Před dopečením pokapeme plech kolem závinu lžičkou vody. Upečený závin posypeme moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem, necháme vychladnout a podáváme.


Fotky receptu Třešňový závin z listového těsta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňový závin z listového těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !