Použité suroviny receptu Tuňákový sendvič s majonézou:
1/2 hrnku rajčatové omáčky
| 2 lžíce nízkotučné majonézy s řepkovým olejem
| střik limetkové nebo citronové šťávy
| 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 4 krajíčky celozrnného chleba
| 1/2 avokáda,oloupaného, vypeckovaného a nakrájeného na plátky
Postup přípravy receptu Tuňákový sendvič s majonézou:
Rajčatovou omáčku vyklopte do hustého síta položeného nad mísou a nechte asi 10minut odkapat. Sítem potřásejte, aby se zbývající tekutina uvolnila.
V malé míse smíchejte omáčku, majonézu a limetkovou štávu. Do směsi přidejte tunáka a vše promíchejte.
Tuňákovou směs rozdělte napůl a natřete na dva krajíce chleba. Navrch každého poskládejte polovinu plátků avokáda a přiklopte dalším krajícem.
Fotky receptu Tuňákový sendvič s majonézou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!