8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švédské vánoční perníčky

fotka Švédské vánoční perníčky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Švédské vánoční perníčky:

3 dcl medu  | 4 dkg cukru  | 1,5 lžíce zázvoru  | 1,5 lžíce skořice  | 1 lžíce ml. hřebíčku  | 350 g másla nebo tuku  | 3 dcl šlehačky  | 1 lžíce pr. do peč.  | 1,5 kg hl. mouky

Postup přípravy receptu Švédské vánoční perníčky:

Med s cukrem, kořením a margarínem dobře promícháme. Šlehačku přidáváme po částech do třeného těsta.
Prášek do pečiva rozpustíme v trošce vody a přidáme 3/4 mouky. Vše dobře promícháme. Těsto přikryjeme a necháme přes noc "odpočinout".
Pak přidáme zbytek mouky a celkem tuhé těsto vyválíme dotenka. Vykrajujeme srdíčka, hvězdičky, apod. Pečeme v troubě při teplotě 175-200 stupňů.
Švédské vánoční perníčky necháme vychladnout na plechu a ozdobíme je bílou polevou.


Fotky receptu Švédské vánoční perníčky:

Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Švédské vánoční perníčky
Fotky vložil: Natural,hlouskova,liddduska 
Hodnocení receptu Švédské vánoční perníčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !