Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády

fotka Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády:

1 máslo  | 1 slazené mléko Salko  | 15 - 20 dkg ztužený 100% tuk

Postup přípravy receptu Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády:

Změklé máslo šleháme s jedním slazeným konzervovaným mlékem do hladka. Nakonec přidáme rozpuštěnou, ne horkou, Ivu, nebo Lukanu, nebo jiný 100 % ztužený tuk. Do hotového krému můžeme přidávat rum a kakao, nebo ořechy, či jiné příchutě dle chuti. Je to opravdu jednoduchý a chutný krém.


Fotky receptu Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády:

Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády
Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády
Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády
Vynikající krém na rohlíčky, dorty, rolády
Fotky vložil: Marci7,Torta 
Hodnocení receptu Vynikající krém na rohlíčky, dorty,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles