Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech

fotka Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech:

1 uzená makrela  | 4 toasty  | 4 látky rajčat  | 1 lžička másla  | 1/2 pórku  | 1 dl smetany  | 100 g eidamu  |  sůl a petrželka

Postup přípravy receptu Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech:

Makrelu zbavíme hlavy, páteřní kosti a kůže. Pórek nakrájíme na kolečka. Toastový chléb připravíme v topinkovači.
Na másle necháme zesklovatět pórek, zalijeme ho smetanou a vložíme celé dvě poloviny makrely. Vše přivedeme k varu a jakmile se ryba prohřeje, přendáme ji na talířek a uchováme na teple. Smetanu necháme vydusit. Poloviny makrel šikmo rozkrojíme na čtyři porce.
Na opečené toasty rozdělíme pórek dušený na smetaně, makrelu, plátek rajčete a zasypeme strouhaným eidamem. Krátce zapečeme pod rozpáleným grilem, dokud se sýr nerozpustí.
Zdobíme zelenou petrželkou a podáváme teplé.


Fotky receptu Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená uzená makrela s eidamem na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !