Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.12. 2018
Dnes má svátek Lucie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zapečené broskve s rozinkami a likérem

fotka Zapečené broskve s rozinkami a likérem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 276

Použité suroviny receptu Zapečené broskve s rozinkami a likérem:

2 lžíce citr. kůry  | 6 ks broskví  | 100 g rozinek  | 250 ml vody  | 80 g cukru  | 1 ks skořice malý  | 50 ml mandlového likéru  | 4 snítky máty

Postup přípravy receptu Zapečené broskve s rozinkami a likérem:

Svařte si vodu s cukrem, citronovou kůrou a skořicí. Do misky uložte omyté, vypeckované broskve řezem dolů. Broskve by měly být zalité sirupem alespoň do poloviny. Vložte do trouby vyhřáté na 190°C na 10 minut. Přidejte omyté rozinky a nechte v troubě ještě 5-10 minut, podle velikosti broskví. Jednotlivé porce pokapejte mandlovým likérem ozdobte mátou a podávejte.


Fotky receptu Zapečené broskve s rozinkami a likérem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené broskve s rozinkami a likérem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !