Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané broskve

fotka Zapékané broskve
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapékané broskve:

6 ks broskve  | 4 lžíce cukr moučka  | 2 ks žloutky  | 25 g škrobová moučka /solamyl, maizena/  | 1 ks vanilka plátky  | 1 dl voda  | 250 ml mléko

Postup přípravy receptu Zapékané broskve:

Do hrnku dáme vodu, vsypeme asi třetinu cukru a svaříme na mírném ohni. Přidáme rozkrojené, oloupané půlky broskví a na mírném ohni je povaříme 5 minut. Pak je necháme vychladnout.

Ve 4 lžících mléka rozmícháme škrobovou moučku. Zbytek mléka vlijeme do hrnce, přidáme vanilku, krátce povaříme a odstavíme.
V misce ušleháme žloutky a zbytek cukru, přidáme škrobovou moučku a dále mícháme. Vlijeme do zbylého mléka a vše znovu za stálého míchání povaříme asi 2 minuty než směs zhoustne. Okapané broskve narovnáme na pekáč, zalijeme krémem /vanilku vyndáme/ a posypeme cukrem. Necháme několik minut zapéct v rozehřáté troubě.

Zapékané broskve podáváme teplé, zdobíme čokoládovou polevou nebo čerstvými broskvemi.


Fotky receptu Zapékané broskve:

Zapékané broskve
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Zapékané broskve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !