Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

14-ti denní kvašáky

14-ti denní kvašáky
10. 09. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu 14-ti denní kvašáky: Okurky umyjeme, propícháme a naložíme do 0,7l sklenic. Přidáme kousek kopru, křenu a česneku. Z vody, soli a deka převaříme nálev. Do sklenic s okurkama nalijeme vlažný nálev a zavíčkujeme, ale neva ... …více»

Mrkev ve sladkokyselém nálevu

Mrkev ve sladkokyselém nálevu
10. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Mrkev ve sladkokyselém nálevu: Mrkev dobře propereme, neškrábeme, předvaříme je ve vroucí vodě, pak dobře ochladíme, aby dále neměkly. Slupky stáhneme, mrkev nakrájíme na stejné kousky a narovnáme do sklenic. Zalijeme roztokem a st ... …více»

Černorybízová marmeláda

Černorybízová marmeláda
9. 09. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Černorybízová marmeláda: Rybíz s cukrem rozmixujeme, dáme do skleniček a každou zalijeme lžičkou rumu ;-) ... ... …více»

Nálev na nakládané houby

Nálev na nakládané houby
8. 09. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Nálev na nakládané houby: 1. Očištěné houby cca 2 minuty předvaříme 2. Připravíme si sladkokyselý nálev a to tak, že sůl smícháme s vodou a octem, přihodíme tablety Deko, vše přivedeme k varu a ihned odstavíme 3. Naplníme . ... …více»

Šťáva z černého rybízu

Šťáva z černého rybízu
8. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Šťáva z černého rybízu: Smícháme rybíz s vodou a kyselinou. Necháme stát 24 hodiny, pak přes strojek nebo plátno prolisujeme a do šťávy rozmícháme cukr. Když je cukr rozpuštěný, plníme do láhví. Nesterilujeme. ... ... …více»
 

Salát ze zelených rajčat, paprik a zelí

Salát ze zelených rajčat, paprik a zelí
8. 09. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Salát ze zelených rajčat, paprik a zelí: Zeleninu necháme odležet v soli, druhý den slejeme šťávu a s kořením a ostatními přísadami povaříme. Pak přidáme zeleninu a povaříme. Horké plníme do zavařovacích sklenic a sterilujeme 20 minut. ... ... …více»

Houbový nálev

Houbový nálev
8. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Houbový nálev: Houby očistíme, nakrájíme a povaříme. Potom je dáme do menších zavařovacích sklenic, zalijeme nálevem a sterilujeme cca 30 minut. Nálev: Všechny suroviny smícháme a povaříme 10 minut. ... ... …více»

Ďábelská pomazánka se sýrem

Ďábelská pomazánka se sýrem
5. 09. 2008 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Ďábelská pomazánka se sýrem: Vše pomeleme, smícháme a vaříme 1 hodinu. Potom plníme do skleniček a zavařujeme cca 1 hodinu na 100c. ... ... …více»

Čínská vepřová konzerva

Čínská vepřová konzerva
5. 09. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Čínská vepřová konzerva: Vše dáme do tlakového hrnce, promícháme vařečkou a na mírném ohni vaříme 1 hodinu. Ještě teplé maso buď dáme do uzavíratelné nádoby a dáme do lednice pro rychlou spotřebu - týden vydrží určitě nebo dá ... …více»

Česnekové sádlo

Česnekové sádlo
5. 09. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Česnekové sádlo: Oloupaný česnek prolisujeme a smícháme se solí. Necháme asi 1/2 hod. odpočinout. Mezitím rozehřejeme na pánvičce sádlo, vmícháme česnek se solí a za stálého míchání necháme krátce zpěnit. Hotové nalij ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !