8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát z červené řepy a bílého zelí

Salát z červené řepy a bílého zelí
31. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Salát z červené řepy a bílého zelí: Uvaříme řepu, oloupeme ji a nastrouháme na hrubém struhadle. Nálev asi 10 minut povaříme a 2 minuty v něm spaříme nakrájené zelí. Přidáme řepu, nakrájenou cibuli, promícháme to a hned plníme do skle . ... …více»

Čalamáda z kedlubny gigant

Čalamáda z kedlubny gigant
31. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Čalamáda z kedlubny gigant: Kedlubny oloupeme, mrkev umyjeme, oškrabeme a na hrubém struhadle pokrouháme. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Do dvou litrů vody přidáme ocet, cuk . ... …více»

Pikantní nakládané houby na způsob leča

Pikantní nakládané houby na způsob leča
31. 08. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Pikantní nakládané houby na způsob leča: Houby pokrájíme, krátce převaříme a propláchneme studenou vodou. Papriky a cibuli pokrájíme na nudličky. Svaříme vodu, ocet, sůl, cukr, koření a olej (asi 5 minut), zchladíme, procedíme, přidáme k . ... …více»

Želé z pomerančů s campari

Želé z pomerančů s campari
30. 08. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Želé z pomerančů s campari: Z pomerančů vylisujeme šťávu a odměříme 650 ml. Nalijeme do hrnce, přidáme Campari a smíchaný cukr s Gelfixem extra. Uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme nejméně 3 min. Hrnec stáhneme z ohn . ... …více»

Rebarborový jahodový džem

Rebarborový jahodový džem
30. 08. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Rebarborový jahodový džem: Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme rebarboru, jahody, kůru a šťávu z citronu a vlníme asi 6 minut s jedním zamícháním. Přidáme cukr a mícháme do rozpuštění. Potom vlníme s občasným zamícháním do ztu ... …více»
 

Rebarborové chutney

Rebarborové chutney
30. 08. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Rebarborové chutney: V nádobě vhodné pro mikrovlnku smícháme rebarboru, jablko, cibuli, rozinky, koriandrová semínka a ocet. Vlníme asi 8- 10 minut nebo dokud není rebarbora hodně měkká. Vmícháme cukr a vlníme další asi 3 ... …více»

Chutney z rajčat

Chutney z rajčat
29. 08. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Chutney z rajčat: Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, jablka na plátky a cibuli na kostičky. Rozinky prolijeme horkou vodou a necháme okapat. Rajčata, jablka, cibuli a rozinky smícháme s cukrem, octem ... …více»

Bezová kecanda

Bezová kecanda
29. 08. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Bezová kecanda : Opraný a okapaný bez rozvaříme. Směs propasírujem přes husté síto - ne kov!! Zvážíme množství, dáme do kastrolu a přidáme cukr. Vaříme dále asi 25 minut. Přidáme hřebíček a skořici. Po zkoušce ... ... …více»

Marmeláda z bezinek

Marmeláda z bezinek
29. 08. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Marmeláda z bezinek: Bezinky propláchneme a rozvaříme - ne prudkým varem a mícháme. Protlak zvážíme a pak podle výše uvedeného přidáme cukr. Ještě chvilku provaříme a zkoušíme zda, už želíruje. Pak naplníme do sklenic a u ... …více»

Kompot z černého bezu

Kompot z černého bezu
29. 08. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kompot z černého bezu: Natrhané bezinky opereme, necháme okapat. Naplníme sklenice - stlačíme jen volně a zalejeme nálevem. Uzavřené sklenice sterilizujeme 15-20 min. a necháme zchladnout na víčku. Já používám diacukr, nebo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !