Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelenina na svíčkovou halali

fotka Zelenina na svíčkovou halali
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 92

Použité suroviny receptu Zelenina na svíčkovou halali:

1 kg mrkev  | 2 ks. pastinák  | 1/5 kg cibule  | 1/5 kg petržel  | 0,70 kg celer  | 2 l. voda  | 7 lžic cukr  | 3/4 sáčku deko  | 7 lžic ocet  | 5 lžic sůl  | 1 lžička nové koření  | 1,1/5 lžičky celý pepř  | 6-8 ks bobkový list

Postup přípravy receptu Zelenina na svíčkovou halali:

Zeleninu očistíme a nakrájíme na nenší kousky. Dáme vařit nálev a do vroucího nálevu dáme všechny suroviny a na mírném ohni vaříme asi 5 min. Vychladlé-studené plníme do sklenic a sterilujeme 15-20 min. Je to výborné a vydrží i několik let.


Fotky receptu Zelenina na svíčkovou halali:

Zelenina na svíčkovou halali
Zelenina na svíčkovou halali
Zelenina na svíčkovou halali
Zelenina na svíčkovou halali
Zelenina na svíčkovou halali
Fotky vložil: hlouskova,tvackova1 
Hodnocení receptu Zelenina na svíčkovou halali
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !