Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné lívance z čerstvého zelí

fotka Zelné lívance z čerstvého zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Zelné lívance z čerstvého zelí:

1/2 kostky droždí  | 1 lžíce krystalového cukru  | 200 ml mléka  | 50 g másla  | 2 vejce  | 250 g hladké mouky  | 2 hrnky nakrájeného čerstvého zelí  | 30 g másla  |  špetka pepře  |  sůl  |  trochu krystalového cukru

Postup přípravy receptu Zelné lívance z čerstvého zelí:

Droždí rozetřeme s krystalovým cukrem, přilijeme vlažné mléko, ve kterém jsme rozpustili máslo, vejce, mouku, vše smícháme v polotekuté (lívancové) těsto a necháme kynout. Během kynutí připravíme zelí.
Zelí na jemno nakrájíme a orestujeme na másle, ochutíme (výrazněji) mletým pepřem, špetkou cukru a solí. Chvilku podusíme a necháme zchladnout. Do vykynutého těsta přimícháme zelí a na másle pečeme lívance, z obou stran dozlatova.


Fotky receptu Zelné lívance z čerstvého zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné lívance z čerstvého zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !