Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Anglická cihla

fotka Anglická cihla
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Anglická cihla:

1 kg polohrubé mouky  | 120 g ztuženého tuku  | 90 g práškového cukru  | 3 bílky  | 1 žloutek  | 1/3 l mléka  | 40 g droždí  | 100 g rozinek  | 100 g kandovaného ovoce  | 50 g strouhané citronové a pomerančové kůry  | špetka soli  |  tuk a mouka na formu

Postup přípravy receptu Anglická cihla:

DO prosáté mouky rozdrobíme droždí, přidáme cukr, omyté a osušené rozinky, nadrobno nakrájené kandované ovoce, směs citronové a pomerančové kůry a nastrouhaný tuk. Osoleným mlékem s rozšlehanými bílky a žloutkem zaděláme tužší těsto. Naplníme jím tukem vymazanou a moukou vysypanou hranatou formu, necháme dobře vykynout a pečeme hodinu ve středně teplé troubě.


Fotky receptu Anglická cihla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglická cihla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !