Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.08. 2019
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Aspik s hroznovým vínem

fotka Aspik s hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Aspik s hroznovým vínem:

500 g hroznového vína  | 200 g oloupaných hrušek  | 100 g cukru  | 12 g plátkové želatiny  |  citron

Postup přípravy receptu Aspik s hroznovým vínem:

Hrušku rozmixujte se 100ml vody, cukrem a šťávou z poloviny citronu. Želatinu namočte na 3 minuty do studené vody, slijte ji, ale nevymačkávejte a na pánvi ji na mírném ohni nechte rozpustit. Nesmí se vařit. Poté ji zašlehejte do hruškové směsi.
Hroznové víno omyjte, bobule rozpulte a zbavte jadýrek. Půlky bobulí rozdělte do tvořítek a zalijte až po okraj hruškovou želatinou. Chlaďte 4 hodiny v lednici. Před podáváním ponořte formičku do horké vody a vyklopte. Můžete ozdobit sezónním ovocem.


Fotky receptu Aspik s hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aspik s hroznovým vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !