Použité suroviny receptu Banán v župánku s čokoládovou omáčkou a čerstvým ovocem:
250 g listového těsta
| 2 banány
| 30 g praženého sezamu
| 30 g čokoládového sypání
| 40 g másla
| 80 g šokoládové polevy
| 100 g čerstvého ovoce
| 50 g medu
Postup přípravy receptu Banán v župánku s čokoládovou omáčkou a čerstvým ovocem:
Banány rozpulte a obalte je postupně v medu, sezamu a čokoládovém sypání. Jednotlivé porce pak zabalte do listového těsta, potřete máslem a dejte péci do přehřáté trouby na 220 stupňů. Servirujte s čokoládovou polevou a čerstvým ovocem podle Vašeho výběru.
Fotky receptu Banán v župánku s čokoládovou omáčkou a čerstvým ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!