Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bernský hruškový nákyp

fotka Bernský hruškový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bernský hruškový nákyp:

400g měkkého tvarohu  | 100g cukr moučka  | 3 vejce  | kůra z 1 citronu  | št'áva z půlky citronu  | 4lžíce škrobové moučky  | 1lžíce prášek do pečiva  | 4-5 hrušek  | 1lžíce cukru  |  máslo na vymazání forny

Postup přípravy receptu Bernský hruškový nákyp:

1. Žloutky utřeme s tvarohem, cukrem a citrónovou kůrou do pěny, přidáme škrobovou moučku a kypřiči prášek.
2. Oloupané hrušky nakrájíme na jemné plátky a marinujeme je s cukrem a citrónovou šťávou. Potom je vpracujeme do těsta s tuhým sněhem.
3. Nákypovou formu vymažeme máslem, naplníme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě 50-60 minut.
4. Místo hrušek můžeme použít i jiné ovoce, například švestky, meruňky apod.


Fotky receptu Bernský hruškový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bernský hruškový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !