Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bleskový jablečný koláč

fotka Bleskový jablečný koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bleskový jablečný koláč:

3 vejce malá  | 100 g cukru  | 150 g polohr. mouky  | 5 lžic mléka  | 8 lžic oleje  | 3 lžičky /rovné/ skořice  | 350 g nastr. jablek  | 1/2 prdop  | do formy máslo a mouku

Postup přípravy receptu Bleskový jablečný koláč:

Žloutky, cukr a olej šleháme metličkami cca 1 min. Přidáme mouku do které jsme rozmíchali prášek do pečiva, mléko, skořici, sníh z bílků a zamícháme. Nakonec přimícháme na kostičky cca 1×1 cm nakrájená jablka. Přendáme do vymazané a hrubou moukou vysypané kulaté formy a pečeme v předehřáté troubě na 160 st. cca 15 minut.
Koláč je křehký a proto ho krájíme až vychladne.


Fotky receptu Bleskový jablečný koláč:

Bleskový jablečný koláč
Bleskový jablečný koláč
Bleskový jablečný koláč
Bleskový jablečný koláč
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Bleskový jablečný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !