8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nákyp s hruškami

fotka Bramborový nákyp s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s hruškami:

450 g brambory  | 50 g šunka  | 3 ks hruška  | 25 cl mléko  | 2 lžíce světlá jíška  | 100 g gorgonzola  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s hruškami:

Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, šunku nakrájíme na kostičky. Oloupeme hrušky, zbavíme je jadřinců a rozkrájíme na osminky. Do vymazané formy na koláč vložíme vrstvu brambor, kterou osolíme a opepříme. Na tuto vrstvu klademe do kruhu hrušky. Osolené, opepřené mléko svaříme a zahustíme jíškou a povaříme asi 1 minutu. Přidáme gorgonzolu, kterou jsme nakrájeli na kostičky, a za stálého míchání ji necháme rozpustit. Touto omáčkou přelijeme hrušky.



Pečeme v předehřáté troubě přibližně 40 minut při teplotě 200 C.


Fotky receptu Bramborový nákyp s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !