Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.10. 2019
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Broskvový dort s piškoty

fotka Broskvový dort s piškoty
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Broskvový dort s piškoty:

3 vejce  | 110 g hladké mouky  | 120 g krystalového cukru  | ½ bal. vanilkového cukru  | z půlky citrónu kůra  | 60 piškotů  | 1 velká konzerva půlených broskví  | 1 velká odlivka rumu  | Pudink:  | 1/2 l mléka  | 1 bal. vanilkového cukru  | dle chuti: rumu  | 1 bal. vanilkového pudinku  | 80 g krystalového cukru  | dle potřeby: tuk a mouka do formy

Postup přípravy receptu Broskvový dort s piškoty:

Vejce oddělíme. Z bílků a 80g krystalového cukru ušleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme se zbývajícím cukrem, vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou do pěny. Ušlehaný sníh vmícháme s moukou. Dortovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou a naplníme těstem. Pečeme v předehřáté troubě při 190°C asi 20-25 minut. Necháme vychladnout a vyjmeme z formy. Formu umyjeme a zpět vložíme upečený korpus. Broskve slijeme přes sítko, šťávu promícháme s rumem a směsí potřeme korpus. Broskve nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Z mléka krystalového cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, necháme vychladnout a prolisujeme přes sítko. Z piškotů, které protáhneme ve směsi šťávy a rumu vytvoříme okraj dortu. Dort naplníme vrstvou pudinku, poklademe broskvemi a piškoty protaženými směsí šťávy a rumu. Vrstvy střídáme do zaplnění formy. Končíme vrstvou pudinku. Dáme na 4 hodiny do lednice proležet. Vyjmeme z formy a ozdobíme buď šlehačkou nebo růžičkami čokoládového krému a kousky broskví.



Fotky receptu Broskvový dort s piškoty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvový dort s piškoty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků