Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bůček plněný pórkem

fotka Bůček plněný pórkem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bůček plněný pórkem:

100 g libového bůčku  | 100 g prorostlé slaniny  | 250 g pórku  | 150 g mrkve  | 1 smetana  | 1 žloutek  | 5 dcl bílého vína  |  koření

Postup přípravy receptu Bůček plněný pórkem:

Slaninu pokrájíme na kostičky a osmažíme, přidáme na kolečka pokrájený pórek a mrkev, podlijeme smetanou a dusíme. Po vychladnutí vmícháme žloutek a koření. Do bůčku uděláme ostrým nožem kapsu, kterou plníme zeleninovou směsí, otvor uzavřeme jehlou. Pečeme v horké troubě a občas podlijeme vínem nebo výpečkem. Maso vyjmeme, šťávu z výpečku smícháme se zbytkem smetany a uvaříme krémovou omáčku. Maso pokrájíme, polijeme omáčkou a podáváme s bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Bůček plněný pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůček plněný pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !