Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta PAPOUŠEK

fotka Buchta PAPOUŠEK
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Buchta PAPOUŠEK:

5 vajec  | 25 dkg mletého cukru  | 1 dcl vlažné vody  | 1 dcl oleje  | 10 dkg polohrubé výběrové mouky  | 15 dkg hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 2 pudinky  | 1 vanilkový cukr  | 5 lžic krystalového cukru  | 1 skořicový cukr

Postup přípravy receptu Buchta PAPOUŠEK:

Zamícháme vejce, cukr, vodu a olej pak přidáme polohrubou a hladkou mouku + prášek do pečiva. Potom si uděláme pudink a po nalití těsta na plech dáme pudink (po lžičkách) na těsto. Dáme péct na 150-180 stupňů. Po upečení nalejeme zkysanou oslazenou smetanu (na ještě horkou buchtu) rozetřeme a na vrch posipeme skořicovým cukrem. Necháme vychladnout a můžeme podávat. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Buchta PAPOUŠEK:

Buchta PAPOUŠEK
Buchta PAPOUŠEK
Buchta PAPOUŠEK
Fotky vložil: Barakuda 
Hodnocení receptu Buchta PAPOUŠEK
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !