Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.07. 2019
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta šup tam

fotka Buchta šup tam
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Buchta šup tam:

4 hrnky polohrubé mouky  | 2 hrnky krupicového cukru  | celé máslo  | 1 kypřící prášek  | 5 vajec  | 250 ml teplého mléka  | špetka soli  |  ovoce, tvaroh, čokoláda, kokos

Postup přípravy receptu Buchta šup tam:

V míse promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, měkké máslo, vejce, mléko a sůl.
Těsto pak vylijeme na plech potřený olejem a vysypaný moukou. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme pomalu. Zda je korpus hotový, se přesvědčíme špejlí. (nesmí nic zůstat)
Po vychladnutí můžeme korpus ozdobit jakýmkoliv způsobem. Například potřením tvarohu a dozdobením ovocem nebo polít čokoládou a posypat kokosem. To už záleží na tom, co máte rádi.
PS: těsto se dá rozdělit i na dvě části a do jedné přisypat kakao... Buchta je skvělá a těsto vláčné. Vřele doporučuji.


Fotky receptu Buchta šup tam:

Buchta šup tam
Buchta šup tam
Fotky vložil: pozri 
Hodnocení receptu Buchta šup tam
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !