MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černicové kynuté řezy

fotka Černicové kynuté řezy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Černicové kynuté řezy:

500 g polohrubé mouky  | 350 g krystalového cukru  |  špetka soli  | 60 g másla  | 30 g droždí  | 1,25 L mléka  | 1200 g černic  | 1 vanilkový cukr  | 50 g krupice  | 350 g kysané smetany  | 20 g maizeny

Postup přípravy receptu Černicové kynuté řezy:

Z mouky, 70 g cukru, špetky soli, másla, droždí a 250 ml mléka připravíme klasické kynuté těsto, které necháme 20 minut kynout.
Těsto vyválíme, přeneseme na vymazaný plech. Mléko uvedeme do varu se 100 g cukru a vanilkou. Vmícháme krupici, odstavíme, všleháme 1 žloutek a mírně vychlazenou kaši natřeme na těsto. Pak rozložíme omyté a okapané ovoce /můžeme použít i jiné ovoce, jahody, broskve.../a posypeme 50 g cukru. Ze zbylého cukru, smetany, maizeny a žloutků vymícháme krém, kterým potřeme ovoce. Pečeme při 200 stupních.


Fotky receptu Černicové kynuté řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černicové kynuté řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !