Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebový nákyp s pomerančovou marmeládou

fotka Chlebový nákyp s pomerančovou marmeládou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Chlebový nákyp s pomerančovou marmeládou :

tuk na vymazání  | 100 g sušeného ovoce  | 150 ml jablečné šťávy  | 3 lžíce pomerančové marmelády  | 1/2 lžičky mleté směsi hřebíčku  |  nového koření  |  skoříce  |  200 g celozrnného chleba - bez kůrky , pokrájeného na kostičky  | 1 vejce  |  300 ml mléka  |  1 1/2 lžičky hnědého cukru  | špetka muškátového oříšku  | event. jako příloha 4 lžíce 12% smetany nebo čerstvého sýra

Postup přípravy receptu Chlebový nákyp s pomerančovou marmeládou :

Troubu předehřejeme na 190 °C, tukem vymažeme 1,5 l mísu, sušené ovoce a jablečnou šťávu dáme do kastrůlku, dusíme asi 10 minut. Pak přidáme marmeládu a směs koření, mícháme, přidáme chléb, přendáme do zapékací mísy, vejce rozšleháme v mléce, přelijeme přes chleba, posypeme cukrem a muškátovým oříškem, pečeme 25-30 minut. Podáváme teplé.


Fotky receptu Chlebový nákyp s pomerančovou marmeládou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlebový nákyp s pomerančovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !