Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Croissant s překvapením

fotka Croissant s překvapením
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Croissant s překvapením:

400 g listového těsta  | 2 tyčinky Snickers  | 1 vejce  | 1 žloutek  |  mouku na vál

Postup přípravy receptu Croissant s překvapením:

Listové těsto vyválíme na pomoučněném válu o síle 3 mm a nožem vykrájíme trojúhelniky o velikosti 18x10 cm. Čokoládové tyčinky nakrájíme podél na menší kousky. Na okraj každého trojúhelníku naskládáme nakrájené tyčinky. Zarolujeme je tak, aby vznikl půlměsíc. Položíme je na plech a necháme 1 hodinu odpočinout. Pečivo potřeme rozšlehaným vejcem se žloutkem a pečeme při teplotě 190 C asi 20 minut. Hotové croissanty necháme na plechu vychladnout.



Fotky receptu Croissant s překvapením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Croissant s překvapením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !