8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra se žampióny na rožni

fotka Drůbeží játra se žampióny na rožni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

400 g drůbežích jater  | 50 g anglické slaniny  |  mletý pepř  | 100 g  |  hlaviček žampiónů  |  sůl  | 2 lžíce másla  | 4 lžíce bílého vína

Postup přípravy receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

Játra pokrájíme na kousky, opepříme a napichujeme střídavě se srolovanými plátky anglické slaniny a osolenými hlavičkami žampiónů na kovové jehlice. Vše pokapeme rozehřátým máslem a opékáme na rožni. Játra před dokončením osolíme a pokapeme trochou bílého vína. Podáváme s vařenými brambory pokapanými máslem.


Fotky receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles