Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fofr perník

fotka Fofr perník
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Fofr perník:

500 g polohrubé mouky  | 350 g cukru  | 1/2 l mléka  | 2 dcl oleje  | 2 vejce  | 4 lžíce povidel či marmelády  | 3 lžíce kakaa  | 1 lžička sody  | 1 prášek do perníku  | špetka soli  | 1 lžička skořice  | 2-3 strouhaná jablíčka

Postup přípravy receptu Fofr perník:

Veškeré suroviny smícháme ve velké míse a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme při 190°C cca 45 minut. Podle libosti můžeme hotový perník rozříznout a namazat marmeládou nebo potřít čokoládou.


Fotky receptu Fofr perník:

Fofr perník
Fofr perník
Fofr perník
Fofr perník
Fofr perník
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Fofr perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !