Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrnečkový makovec

fotka Hrnečkový makovec
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hrnečkový makovec:

2 1/2 hrnku polohr. mouky  | 1 hrnek cukru  | 1 hrnek mletého máku  | 2 ks vejce  | 1 hrnek mléka  | 1/4 hrnku oleje  | 1 ks pášek do pečiva  | trocha nastrouhané kůry

Postup přípravy receptu Hrnečkový makovec:

Všechno smícháme (pokud je moc husté, trochu naředit mlékem), nalít do vymazané a vysypané (hrubou moukou) bábovkové formy (popřípadě na plech) a upéct. Zabere to 10 minut, než to dám do trouby a za dalších 30-45 minut je to hotové.


Fotky receptu Hrnečkový makovec:

Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Hrnečkový makovec
Fotky vložil: Bezinka,MichelePrg,hanina51,evulaS33,Nandiči 
Hodnocení receptu Hrnečkový makovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !