Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2019
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrušková fantazie

fotka Hrušková fantazie
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Hrušková fantazie:

4 kusy hrušek  | 10 dkg vlašských ořechů  | 8 lžic medu  | 8 lžiček másla  | 250 ml smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Hrušková fantazie:

Hrušky oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jadřince, tak aby vznikla jamka ve středu. Do jamek naplníme vlašské nasekané ořechy, na každý kousek dáme lžíci medu a nandáme je do zapékací misky. Navrch poklademe máslem. Vložíme do rozehřáté trouby a zapékáme zhruba 35 minut na 150°C. Smetanu ušleháme. Hrušky dáme na talířky a dokud jsou ještě teplé, nandáme na ně šlehačku.


Fotky receptu Hrušková fantazie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušková fantazie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !