Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Nový seriál Slunečná míří k divákůmNový seriál Slunečná míří k divákům Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2020
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hruškový závin z kynutého těsta

fotka Hruškový závin z kynutého těsta
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hruškový závin z kynutého těsta:

500 g polohrubé mouky  | 120 ml oleje  | 250 ml mléka  | 40 g cukru krystal  | 1 vanilkový cukr  | 1 lžička soli  | 2 lžičky sušených kvasnic  |  citronová kůra  |  Na náplň  |  strouhané hrušky  |  vanilkový cukr  |  troška skořice

Postup přípravy receptu Hruškový závin z kynutého těsta:

Suroviny na těsto dáme do pekárny na program TĚSTO. Po vykynutí rozdělíma na 3 části, z každé vyválíme obdélník o délce plechu, naplníme hruškami, posypeme skořicí a cukrem a zavineme. Pokud máme hrušky příliš vodnaté, podsypeme strouhankou nebo piškotovým drobením. U sladkých hrušek vynecháme cukr, u méně sladkých můžeme cukru přidat. Pečeme cca 15 minut na horkovzduch při 170 stupních.


Fotky receptu Hruškový závin z kynutého těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hruškový závin z kynutého těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !