300 g cukru moučka
| 5 vajec /4 žloutky a 1 celé/
| 200 g másla
| 50 g kakaa
| 200 g polohrubé mouky
| 1 prášek do ečiva
| 500 g hroznového vína
| 150 g cukru krupice
Postup přípravy receptu Hroznový moučník:
Cukr se 4 žloutky a 1 celým vejcem a máslem dobře ušleháme. Přidáme kakao, mouku smíchánou s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Poklademe hroznovým vínem a dáme péct do rozehřáté trouby. Pak si ušleháme ze 4 bílků a 150 gramů cukru tuhý sníh. Těsně před dopečením plech vytáhneme a potřeme sněhem. Ještě chvíli pečeme než sníh zrůžoví.
Fotky receptu Hroznový moučník:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!