Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ivkův dort

fotka Ivkův dort
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ivkův dort:

7 bílků  | 280 g práškového cukru  | 50 g mletých ořechů  | 1 balíček vanilkového cukru  | 140 g másla  | 150 g hrubé mouky  | Ořechová nadívka:  | 150 g másla  | 150 g práškového cukru  | 150 g mletých oříšků  | 3 lžíce mléka

Postup přípravy receptu Ivkův dort:

Bílky s cukrem mícháme až zhoustnou. Potom přidáme mleté oříšky, rozpuštěné máslo, vanilkový cukr a hrubou mouku. Dortovou formu vymastíme rozpuštěným máslem, vysypeme moukou, vlejeme do ní těsto a pečeme. Upečený dort naplníme nádivkou.

Nádivka: Máslo mícháme s cukrem do pěny asi 1/4 hodiny. Do mletých oříšků dáme 3 lžíce vařícího mléka a dobře rozmícháme. Přimícháme je k máslu a ještě mícháme 1/4 hodiny.


Fotky receptu Ivkův dort:

Ivkův dort
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Ivkův dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !