Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečná buchta s čokoládou

fotka Jablečná buchta s čokoládou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jablečná buchta s čokoládou:

300 g poloh. mouky  | 300 g jablek  | 1 prdop  | 250 g cukru  | 3 vejce  | 1 vanilk. cukr  | hrst rozinek  | 100 ml oleje  |  tmavá čokol. poleva

Postup přípravy receptu Jablečná buchta s čokoládou:

Suroviny smícháme a vytvoříme řidší těsto, nalijeme na vymazaný plech a pečeme při asi 170 stupních přibližně 3/4 hodiny.
Po vychladnutí na povrch dáme čokoládovou polevu (buď kupovanou, nebo z čokolády na vaření) a trošku tuku.


Fotky receptu Jablečná buchta s čokoládou:

Jablečná buchta s čokoládou
Jablečná buchta s čokoládou
Jablečná buchta s čokoládou
Jablečná buchta s čokoládou
Jablečná buchta s čokoládou
Fotky vložil: uschi3,hlouskova 
Hodnocení receptu Jablečná buchta s čokoládou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !