300 g celozrnné mouky
| 350 ml vody nebo mléka
| 100 g vlašských ořechů nebo slunečnicových semínek
| 1 kypřící prášel
| špetka soli
| 3pl oleje
| 1/2 čl karmadonu
| 1/2 čl zázvoru
| 1/2 čl skořice
Postup přípravy receptu Jablečná litá buchta:
Smícháme mouku, kypřící prášek, cukr, slunečnicové semínka a koření s vodou nebo mlékem a vytvoříme hustší lité těsto. Vylijeme na vymazaný plech a pokládáme na povrch nakrájené kousky jablek. Můžeme přidat posýpku ze 100 g celozrnné mouky a 50g cukru moučky a oleje nebo másla. Pečeme na 220 °C asi 35 minut.
Fotky receptu Jablečná litá buchta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!