Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.07. 2019
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečné koláčky

fotka Jablečné koláčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jablečné koláčky:

1 kg jablek  |  250 g tuku  |  4 vejce  | 200 g cukru  |  vanilkový cukr  | 1/2 lžičky skořice  | 400 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Jablečné koláčky:

Jablíčka nakrájíme na kostičky, zakapeme citronem proti zhnědnutí a odložíme stranou. Máslo, celá vejce a cukr ušleháme, přidáme vanilkový cukr, skořici a mouku s práškem do pečiva, smícháme, přisypeme nakrájená jablka a znovu zamícháme. Na plech vyložený papírem tvoříme lžičkou z těsta kopičky a pečeme cca 20 minut při 200 °C (do zrůžovění). Výsledkem jsou měkké koláčky (polštářky), které dlouho nevydrží, protože je hned sníte!

Tip: chcete-li mít koláčky slavnostnější, můžete přidat nakrájené rozinky nebo ořechy či mandle.



Fotky receptu Jablečné koláčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečné koláčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !