3 ks vejce
| 250 g cukru
| 10 lžic oleje
| 400 g polohrubé mouky
| 1 ks prášek do pečiva,
| 3 dcl sifonu (perlivé vody)
| jablka
| Rosol:
| 1/2 L šťávy (nejlépe jablkové)
| 1/2 L vody
| 2 ks vanilkové pudinky - uvařit jako pudink
Postup přípravy receptu Jablkové řezy s rosolem:
Ušleháme vejce, cukr a olej, přidáme mouku s práškem do pečiva a sifon. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Po vyndání ihned na horkou buchtu klademe nastrouhaná jablka a zalijeme uvařeným rosolem. Jablkové řezy s rosolem necháme vychladnout a rozkrájíme na řezy.
Fotky receptu Jablkové řezy s rosolem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!