Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový nářez

fotka Jablkový nářez
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jablkový nářez:

1 kg jablek  | 500 g listového těsta  |  5 lžic strouhanky nebo podrcených piškotů  |  50 g rozinek  |  50 g ořechových jader  |  skořicový cukr  |  vejce na potření  | 750 ml mléka  |  2 balíčky vanilkového pudinkového prášku  |  4 lžíce pískového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Jablkový nářez:

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme nahrubo. Polovinu vychlazeného listového těsta rozválíme a přeneseme na plech. Posypeme strouhankou nebo podrcenými piškoty, jablky, propláchnutými rozinkami a podrcenými jádry ořechů. Pak poprášíme skořicovým cukrem a přelijeme krémem (i teplým). Vše překryjeme plátem těsta, který pak nakonec potřeme rozšlehaným vejcem. V hodně vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Příprava krému: v mléce rozmícháme pudinkový prášek společně s pískovým a vanilkovým cukrem. Za stálého míchání krátce povaříme.


Fotky receptu Jablkový nářez:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkový nářez
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !