Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkový sachr dort

fotka Jablkový sachr dort
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Jablkový sachr dort:

250 g hladké mouky  | 200 g cukru  | 300 g jemně nastrouhaných jablek  | 100 g rozpuštěného tuku  | 40 g kakaa  | 3 vejce  | 1 prášek do pečiva  | dle chuti: marmeláda, čokoládová poleva, šlehačka na ozdobení

Postup přípravy receptu Jablkový sachr dort:

Tuk, vejce a cukr šleháme šlehačem. Po lžících přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec přidáme jablka. Pečeme asi 40 minut ve vymazané a vysypané dortové formě. Střední trouba.
Vychladlý dort rozkrojíme, namažeme marmeládou, čím kyselejší, tím lepší. Navrch čokoládová poleva a zdobíme šlehačkou.


Fotky receptu Jablkový sachr dort:

Jablkový sachr dort
Jablkový sachr dort
Jablkový sachr dort
Jablkový sachr dort
Fotky vložil: lau,MichelePrg 
Hodnocení receptu Jablkový sachr dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !