Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jogurtový pudink

fotka Jogurtový pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jogurtový pudink:

500 ml čerstvého bílého jogurtu  | 15 g mleté želatiny  | 90 g moučkového cukru  |  šťáva z 1/2 citrónu  | 2 lžíce rozinek  | 2 lžíce kandovaného ovoce  | 1 sklenička smetany ke šlehání  | 1 sáček ztužovače šlehačky  |  ovoce na ozdobu

Postup přípravy receptu Jogurtový pudink:

Želatinu rozmícháme s moučkovým cukrem a se třemi lžícemi vody a za stálého míchání ji rozpustíme nad nádobkou s horkou vodou. Jogurt promícháme s citrónovou šťávou, přebranými a propláchnutými rozinkami a nakrájeným kandovaným ovocem, potom s teplou želatinovou směsí a necháme stát v chladničce. Když hmota začne po obvodu rosolovatět, nalijeme ji do hlubší kovové misky vypláchnuté vodou a necháme ji ztuhnout v chladničce. Před podáváním misku namočíme na chvíli do horké vody, lehce jí zatřeseme a vyklopíme na podložený rovný talíř nebo mísu. Ozdobíme smetanou ušlehanou se ztužovačem a ovocem.


Fotky receptu Jogurtový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !