Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kakaová buchta s kefírem

fotka Kakaová buchta s kefírem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kakaová buchta s kefírem:

30 dkg pol. mouky  | 35 dkg krupice cukru  | 2 vejce  | 15 dkg marmelády  | 3 lžíce kakaa  | 2 lžíce oleje  | 1 kefír, nebo kysané mléko  | 1 lžíce sody

Postup přípravy receptu Kakaová buchta s kefírem:

Celá vejce ušleháme s cukrem do pěny, pak přidáme mouku, olej, kakao a kefírové mléko, marmeládu a lžičku sody a vše důkladně promícháme. Vlejeme do vymazané formy a pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupnů asi půl hodiny.


Fotky receptu Kakaová buchta s kefírem:

Kakaová buchta s kefírem
Kakaová buchta s kefírem
Kakaová buchta s kefírem
Kakaová buchta s kefírem
Kakaová buchta s kefírem
Kakaová buchta s kefírem
Fotky vložil: Natural,Marci7,Torta 
Hodnocení receptu Kakaová buchta s kefírem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !