Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou

fotka Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou:

6 porcí kapra  | 4 lžíce oleje  | 3 pečená jablka  | 3 lžíce bílého vína  | 50 g majonézy

Postup přípravy receptu Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou:

Srovnáme na nahřátou mísu, obložíme pečenými americkými bramborami, a zvolna poléváme vínem. Zvlášť podáváme studenou jablečnou omáčku. Jablka pečená protlačíme sítem, smícháme s majonézou, dle chuti přisolíme, ocukrujeme, osolíme a okořeníme.


Fotky receptu Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr grilovaný s jablečnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !