Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilované uzené maso s květákem

fotka Grilované uzené maso s květákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Grilované uzené maso s květákem:

4 silnější plátky uzeného masa  | 1 velký květák, rozdělený na růžičky  | 100 ml zakysané smetany  | 90 g strouhaného čedaru či ementálu  | 1 lžíce hrubozrnné hořčice

Postup přípravy receptu Grilované uzené maso s květákem:

1. Rozpalte gril nebo troubu na maximum. Okraje uzeného nařízněte, aby se nekroutilo, položte ho na plech a pak deset minut opékejte z jedné strany; tučná část začne být křupavá. Mezitím uvařte květák doměkka (asi deset minut), sceďte a v míse promíchejte s hořčicí, smetanou a dvěma třetinami sýra.

2. Plátek otočte a pečte dalších deset minut. Pak maso poklaďte květákovou směsí, posypte sýrem a pět minut zapékejte, aby se na sýru objevily bubliny.

Jednoduchá omáčka
Když smícháte zakysanou smetanu se strouhaným sýrem, získáte jednoduchou náplň do zapečených těstovin nebo do lasagní.


Fotky receptu Grilované uzené maso s květákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilované uzené maso s květákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !